joi, 14 ianuarie 2010

Pensule pentru machiaj

pensulemachiaj
Pensulele pentru machiaj reprezinta un accesoriu extrem de important in aplicarea make-upului zilnic. O trusa completa de pensule trebuie sa contina pensula pentru aplicarea fondului de ten, pensula mare pentru pudra, pensula pentru fardul de obraz,
pensula fard ochi, pensula pentru mascara,pensula contur fard obraz, pensula pentru sprincene,pensula rotunda pentru fard ochi, pensula buze, pensula evantai, aplicator fard ochi. Eu prefer cel mai mult pensula pentru fondul de ten deoarece faciliteaza aplicarea acestuia intr-un mod uniform. Este foarte important sa mentinem pensulele curate (in special cele pentru aplicarea fondului de ten si pudrei). Exista solutii speciale pentru curatarea lor, insa sapunul da si el rezultate foarte bune. Niste pensule de buna calidate faciliteaza realizarea machiajului si totodata rezistenta acestuia pe tot parcursul zilei.

miercuri, 6 ianuarie 2010

Coafuri de Revelion

coafura retro
ingrijire par
par
In seara de Revelion, parul trebuie aranjat in functie de tinuta pe care o purtam si de locul unde vom pentrece trecerea dintre ani. Spre exemplu daca imbracam o rochie neagra, la aceasta putem purta un coc sofisticat, dar si un par perfect intins. Pentru o tinuta care atrage atentia putem opta pentru o coafura simpla(neparat). Eu sunt pentru coafurile retro, care nu se demodeaza niciodata. Aceastea se pot realiza cu ajutorul unor bigudiuri, ulterior parul fiind coafat intr-o parte, lasand bucle lejere.