vineri, 5 februarie 2010

Extractie premolari

Azi am facut a doua extractie de premolari. Daca toate lucrurile merg cum trebuie si nu apar complicatii, saptamana viitoare pot sa-mi pun aparatul dentar. Extractia nu a fost dureroasa, a decurs cum trebuia si am extras 2 premolari ca si data trecuta. Dupa anestezie, n-am mai simtit nimic, ba chiar am iesit de acolo razand. Spre deosebire de extractiile la maselele de minte, de data asta nu doare asa tare dupa operatie, si nici nu se umfla.
Cam atat despre experienta mea cu extractiile! Sper sa fi terminat cu ele:D!

4 comentarii (+add yours?)

alina spunea...

buna!
cum a fost extractia de premolari? a durut? am 26 de ani si imi pun aparat dentar, dar trebuie sa mi se extraga primii premolari de sus si-mi este foarte frica!!!

frumuseteingrijire spunea...

buna...extractia de premolari este muult mai simpla decat cea a molarilor de minte. Ai sa vezi ca se face anestezie si nu o sa mai simti nimic, decat lipsa acelor dinti, care trebuie sa recunosc este destul de deranjanta. Ce premolari iti scoate? pe cei de sus?Bafta multa! A...vezi ca dupa ce trece anestezia o sa inceapa sa te doara, dar o sa-ti prescrie dentistul antiinflamator si o sa treaca imediat.

alina spunea...

buna!
mi-am scos cei doi premolari de sus intre timp! nu am simtit nimic!!! :) pana sa-mi fac aanestezia simteam ca-mi sare inima din piept pt ca mi-e frica de durere in general, dar nu m-a durut absolut deloc! nici dupa ce a trecut efectul anesteziei nu am avut dureri, desi aveam ketonalul pregatit. si am pus si aparatul dentar acum 2 sapt. sunt ok, simti doar o mica presiune pe dinti in primele 2 zile si nu poti strange din ei de ex., dar apoi e super. si m-a zgariat in primele 3 zile un bracket, pana m-am obisnuit cu aparatl, apoi a fost ok. mi-am comandat si ceara dentara, de pe net k in farmacii nimeni nu a auzit de ea, din placerea de a o avea, mai mult, ca sunt mandra de aparat!

frumuseteingrijire spunea...

Ma bucur ca nu te-a durut:). Adevarul e ca anestezia isi face efectul foarte bine. Sa-mi zici cum decurge tratamentul. Eu pe 11 Februarie fac un an de aparat:)...si cred ca trebuie sa-l mai port inca unul.

Trimiteți un comentariu